Støbe kursus beskrivelse v. Thora Finnsdottir

Til Alle interesserede i Finurlig keramik.

Kurserne er for alle niveauer, alle kan være med og du behøver ikke at have erfaring med keramik. Kursus i Finurlig keramik foregår over to dage samt en afhentningsdag. 

Den første dag er der en kort intro og herefter løbende guidning, hvor jeg viser jer hvordan i laver forskellige  ting. Efter den første intro støbes der i gipsformene og afsluttes med at pudse jeres ting så de er klar til den første brænding, Forglødningen.

Den anden dag starter i med at arbejde lidt videre med støbning, men kun af små ting, samt med porcelænsplader og udstikkere. Imens tømmer jeg ovnen med emner fra dagen før.  Herefter viser jeg hvordan man dyppe-glaserer keramik og vi glaserer hele dagen. sideløbende kan i arbejde videre med porcelænsplader og udstikker forme. Når vi slutter skal alle ting være klar til anden brænding, Glasurbrændingen.

Tredje gang vi ses, er når i afhenter jeres færdige ting, hvor i har mulighed for at montere keramik smykker på smykkedele, og vi afregner for materialer. Dato for denne afhentningsdag aftaler vi sammen i løbet af kurset.

For inspiration, kan i se et lille udpluk af finurlige ting, tidligere kursister har lavet på et 2 dages kursus; 

Se Facebook siden   https://www.facebook.com/finurligkeramik

eller Finurlig_keramik på instagram https://www.instagram.com/finurlig_keramik/, alle billeder her er af tidligere kursisters fine ting.

Kurserne foregår i mit værksted i Frederiksværk, adressen er:

Kunstnerhuset

Gjethusparken 4

3300 Frederiksværk

Der er parkeringsmuligheder tæt ved på Gjethusets parkeringspladser og der er ca. 3 min gang fra Frederiksværk station.

Der er plads til 8 – ca.10 kursister på hvert kursus, da jeg vægter at have tid til at hjælpe hver enkelt, så tilmeld dig så hurtigt som muligt.

Kursus afholdes ved min. 8 deltagere.

Der er også mulighed for at kontakte mig, hvis i er en flok på ml 5-10 personer som kunne tænke jer at komme på kursus sammen, så finder vi et tidspunkt 

Tidpunkter:

Den første dag : kl 9-15

Den anden dag : kl 10-16

Kurset koster 2500 kr for begge dage, oveni kommer materialer som er: 

Porcelænsler, brændinger og glasur.  Herudover er det muligt at købe smykkedele hvis man ønsker det. (tidligere kursister har brugt ca. 150-500 kr på materialer alt efter hvor mange ting de har lavet). Materialeprisen afregner vi den dag vi mødes efter kurset, hvor i henter jeres ting. kursusudgiften betales i webshoppen ved at vælge kategorien kurser og vælge den vare, der har den dato og type du gerne vil på kursus i.

Tilmeldning er først bindende når du har fået svar tilbage om deltagelse via email fra mig direkte.

Ved afmeldning indtil 30 dage før kursets start, refunderes halvdelen af kursusafgiften. Ved afmeldning efter 30 dage, før kursets start, refunderes ikke med mindre en anden kursist overtager din plads, så refunderes hele kursusprisen.

I varebeskrivelsen i webshoppen, får du links til alt hvad du behøver for at deltage i kurset.

På kurset skal du medbringe tøj der må blive støvet og evt. en madpakke, jeg har et lille køleskab ellers er der indkøbsmuligheder tæt ved.

Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at skrive til mig på info@thorafinnsdottir.dk

eller sms på 26191998.

Jeg glæder mig til at møde dig og se hvilke fine ting du får lavet 🙂

Mange hilsner fra Thora Finnsdottir Søe


Vil du vide mere om gips støbe kursus så se her: https://thorafinnsdottir.dk/gipsform-kursus-beskrivelse/